Имате ли трапезария?

В наши дни тя сякаш е рядко срещана като самостоятелно помещение, но винаги ще имаме нужда от място, където да се събираме цялото семейство за храна и за среща с приятели. И винаги е хубаво, когато това специално място е уютно, елегантно и вдъхновяващо. Как да го направим такова?
Ricky Carmichael
architecturaldigest.com
С красив тапет и внимателно подбрани мебели и елементи на интериора, както е по-горе, например. Или да го направим едновременно с това и малка галерия за нашите любими артефакти:
dam images celebrity homes 2013 celebrity dining rooms celebrity dining rooms 19 leonard lauder


celebrity dining room 05

То може да съчетае също така и функцията домашна библиотека и работен кабинет - важното отново е умението добре да координираме всички елементи. Ако забелязвате, и в трите примера по-горе имаме съчетание на модерни и старинни елементи, но с много вкус и отношение. 
И ако искаме да имаме оригинално обазведен дом, такъв, какъвто няма никой друг, (защото всеки удобен и елегантен дом трябва да отговаря точно на нашите лични нужди и виждания за красота), можем да го имаме с проектирани специално за нас мебели, съчетани с всички останали любими елементи на интериора:

Това е част от трапезария, проектирана от мен и изпълнена по поръчка от черешова дървесина. Тя се комбинира с красив многофункционален шкаф, който не само отделя визуално кухнята от дневната и трапезарията, но и съхранява чаши, алкохол, съдове за готвене.
И вие можете да имате своите мебели, проектирани конкретно за вас и вашия уникален дом - обадете се!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***