Една необикновена детска стая

source
Харесва ли ви? Сигурна съм, че децата, които растат в тази стая ще имат отношение към красивото, към изкуството, към дизайна и към цвета като средство за изразяване и влияние. То се изгражда неусетно - просто под влияние на заобикалящата среда.
И затова трябва да имаме и мярка - в тази стая има твърде много интензивни цветове и ако децата са много емоционални или активни като личности, може да се окаже, че това количество ярки петна е натоварващо за дълъг престой. Но тази дизайнерска детска стая всъщност е част от къща за почивка и като такава, може да си позволи да бъде малко по-ярка.

Цветовете имат своето огромно влияние върху всички нас и трябва да се използват умело. Това е само една част от работата на интериорния дизайнер - освен с координацията на цветове и материали аз бих могла да ви спестя и излишни разходи, скъпо-струващи грешки при неправилно планиране и функционалното разпределение на интериорното пространство или да ви предпазя от използване на вредни материали.
Друга част от предимството да използвате услугите на интериорен дизайнер е възможността лесно да намерите красивите продукти и материали, които сте си харесали за вашия дом - понякога и на по-изгодни цени.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***